Geachte Compustam gebruiker,

Na het invoeren in 1981 van het programma Compustam, dat door vele liefhebbers is gebruikt en nog steeds gebruikt wordt, willen wij het volgende mededelen:
De meeste liefhebbers in Nederland hebben hun jaarlijkse updates opgewaardeerd en bijgehouden. Daarvoor kregen ze hun wekelijkse prestaties en cloudopslag tegen het geringe bedrag van € 25,00 per jaar. In 2024 hebben wij Compustam op vele punten vernieuwd. Dit is de versie 9.41.

Nu moeten we constateren dat de Duivensport inkrimpt. Dagelijks zijn 5 medewerkers bezig voor de duivenliefhebbers in Europa. Om Compustam te waarborgen zijn wij genoodzaakt om alle Compustam gebruikers (na het doen van de benodigde update) het geringe bedrag van € 25,00 in de vorm van een jaarlijks abonnement in rekening te brengen. Voor de prijzen van de benodigde update verwijzen we u naar onze webshop. www.compuclub.nl
Ook is het mogelijk dat u een bezoek brengt aan onze beursstand tijdens de Olympiade in Maastricht of de voorjaarsbeurs, waar wij u een beursaanbieding kunnen aanbieden voor de benodigde updates.

Kunt u niet komen naar de beursdagen kunt dan u terecht bij onze webshop via onze site
Namens het team van Compuclub

                                                                                        www.compuclub.nl
                                                                                        www.shop.compuclub.nl